Rezorz’ partnerskaber

Vi er din certificerede forhandler af

65bit er udviklere af EasyCatalog. Et plugin til Adobe InDesign, som giver mulighed for at importere data og opsætte grafiske skabeloner.

Rezorz er i stærkt samarbejde med udviklerne hos 65bit, og er derfor med i både udvikling og support til alle de nyeste opdateringer, men også tidligere versioner.

Link til 65bit’s hjemmeside.

BoyumIT er udviklerne af Perfion PIM, et af de mest udbredte og fleksible PIM systemer, som kan sørge for at data og produkter bliver samlet, i en struktureret og overskuelig opsætning. 

Som certificerede partnere kan vi hjælpe med både implementering og servicering af Perfion PIM systemer. Vi holder os opdaterede og anvender selv PIM systemet for at holde vores data stringent.

Link til Perfion’s hjemmeside.

Enfocus er en samling af nogle af de bedste automatiserings værktøjer. Som kan bruges fra alt til webbestillingssystemer, til inhouse print-produktion styring og preflighting. 

Rezorz arbejder selv med automatisering af grafiske processer, og samarbejder med Enfocus’ produkter for at give et stabilt og arbejdsomt workflow system, der hjælper din virksomhed på plads.

Link til Enfocus hjemmeside.