Enfocus Switch Kursus

Hvilken type virksomhed er din?

Er det et tilbagevendende emne i din virksomhed at ‘vi skal have kigget på hvordan vi effektiviserer’ el. automatiserer visse arbejdsgange? Det kan være helt små dagligdagsopgaver hvor man skal berige de processer der allerede er sat i system. Det kan også være salgs- og designmæssige opgaver.

Det kan også være mere avancerede løsninger der knytter flere arbejdsprocesser sammen, også mellem afdelinger og leverandører.

Switch kan

Fordi softwaren er bygget til at knytte flere forskellige platforme og softwares sammen, er mulighederne for dig stor set uendelige. Det betyder også at jeres arbejdsopgaver og måde at udføre dem på, ikke nødvendigvis skal presse ned i en stram form, for at kunne automatiseres. Værktøjet favner individuel kompleksitet, uden at det bliver vildt dyre løsninger.

Har du switch

Anvender din virksomhed i forvejen SWITCH, og står du og mangler løsningsforslag til at komme videre eller få udbygget dine flows? – Vi kan hjælpe dig videre!

 

Vil du gerne vide om SWITCH er noget for din virksomhed?

Så tilmeld dig vores SWITCH kursus, hvor vi gennemgår basics i softwaren, og demonstrerer hvordan vi i hverdagen selv anvender automatisering.

Dette kursus lærer dig hvordan du får én fjer til at blive til 10 fejlfrie høns. Kunne du tænke dig at vide mere om hvordan du i praksis kan sætte dine arbejdsgange i system? Har du eller din virksomhed/organisation mange daglige manuelle processer som er tidskrævende? Hvad kan automatisering betyde for dig?

Vi tilbyder dig et grundlæggende kursus i automatisering med Enfocus SWITCH, som vi til dagligt anvender. En helt unik platform hvor du kan strikke løsninger sammen på alle leder og kanter, og med filer og apps på måder som du næppe kan fatte!

HVORDAN STRIKKES ET Switch KURSUS SAMMEN?

Sammen med dig planlægger vi et forløb der tager udgangspunkt i hvad du har behov for at få automatiseret. Det kan også være du er nysgerrig på hvad du kan få automatiseret.

Kontakt

Michael, certificeret SMV konsulent, og er også Perfion PIM certificeret.

Michael Vraa Risbjerg, Udvikler
mr@rezorz.com

Ring på 96 29 48 76 el. 96 60 60 50.

Du kan også udfylde formularen her, så ringer vi dig op.  Kan du huske TIM?
  (The Incredible Machine)

  Hvis ikke du kan huske den, så betyder det bare at du er yngre end mig, så frygt ikke!

  I TIM kunne man alt med de værktøjer der var. Målet var at få bolden igennem flow’et, uanset hvor kompliceret opgaven var. For mig er SWITCH vores incredible machine, og her behøver du hverken kanoner eller cyklende aber for at komme i mål…tsk tsk.

  SWITCH er en software der fungerer som en samlende platform, der kan kombinere et hav af andre software(s) og filer, hvilket for alvor muliggør automatisering af produktioner hvor forskellige datakiler og filer er involveret.

  Da vi er en grafisk virksomhed anvender vi klart nok softwaren som bindeled mellem vores grafiske programmer, vores servere, trykmaskiner, og videre ud i verden til DAM systemer, dropbox løsninger og regulær ftp og mailforsendelser.

  OUTSOURCE?

  Vil du gerne have processer i din virksomhed op på et nyt og automatiseret niveau, men ikke ønsker at drifte løsningen?

  SWITCH kursus i automatisering af workflows