Support

Hjælp og support

Har du spørgsmål eller ønsker du hjælp til hvordan en opstart af en automatiseret løsning, står vi klar til at besvare dine spørgsmål. Du har også mulighed for at finde hjælp nedenfor i vore FAQ, hvor vi løbende opdaterer listen med ofte stillede spørgsmål.

Certificeret støtte

Hos Rezorz har vi certificering hos flere virksomheder, såsom Perfion, og Enfocus. Som sikrer jer som kunde, til at i får høj kvalitet og at vi altid er opdateret med den nyeste viden og har fingeren på pulsen i forhold til opdateringer.

Rezorz er også SMV-konsulenter, hvilket betyder at vi indenfor digitalisering kan være støttende i processer, hvor nogle af timerne kan søges kompenseret af SMV for at vi kan give en hjælpende hånd.

Brug for en EasyCatalog ekspert?

Er du grafiker, bogholder, systemmand og har du brug for at komme i kontakt med en ekspert, der kan levere viden og fakta om dataflet mellem databaser og grafiske programmer, så kontakt Rezorz i Herning.

De fleste spørger om hjælp til broen mellem InDesign og din datakilde, uanset om vi taler om webshop, økonomisystemer, PIM, DAM osv. men vi kan sikkert også hjælpe dig med andet når vi taler om grafisk automatisering. Husk vi bruger også Enfocus Pitstop og Enfocus Switch når vi laver løsninger til grafisk workflow.

Begynd med et telefonkald eller en mail – det koster ikke noget at spørge, men det kan måske være for dyrt at lade være.

 

FAQ

Den største fordel ved at automatisere processer er at du sparer tid.

Store og repetitive opgaver, kan være både tidskrævende og svære at overskue, og der er her en risiko for, at der kan opstå fejl, hvis hele processen foregår manuelt.

Rezorz tilbyder en uforpligtende samtale, hvor vi kan gennemgå jeres nuværende data og filer, hvorefter vil kan tilbyde jer en løsning ud fra jeres ønsker og behov.

Kort sagt, så betyder automatisering at få noget til at foregå af sig selv.

Den største fordel ved at automatisere processer er, at du sparer tid. Store eller repetitive opgaver, kan være både tidskrævende og svære at overskue, og her er der en risiko for, at der kan opstå fejl, hvis hele processen foregår manuelt.

Opsætning af pæne templates, i Adobe InDesign, er derfor den første del i en automatiseret opsætning. Så at lave en pæn og stringent opsætning, skal kun gøres en enkelt gang for hver variation af siderne. 

Ved at gøre brug af automatisering, er det muligt at hente data ind via en database, et PIM/DAM system eller blot via et helt simpelt Excel-ark.

Til dette findes der moduler, hvis forbindelsen skal skabes direkte. Dette kan f.eks. gøres ved hjælp af ODBC, som kan lave en to-vejs kommunikation mellem databasen og EasyCatalog.

EasyCatalog kan også importere data direkte fra en XML, CSV, XLS, eller TXT fil. Hvor det kan arbejde med flere forskellige datakilder, såfremt at det rette modul er installeret.

Switch håndterer med sin åbne struktur som en anden schweizerkniv, alt fra modtagelse af fil, til kvalitetskontrol, ordrestyring, redigering af filer, tilbagemelding til kunder, videresendelse til interne såvel som eksterne databaser eller produktion. Det er et meget spændende værktøj (læs software), som skal opleves. I en verden hvor hastighed kombineret med ønsket om et fejlfrit workflow, er Switch med rette blevet kaldt for IT-verdenens digitale schweizerkniv.

Det giver f. eks. mulighed for at redigere tekst, tilføje grafik og billeder, ændre farver og linjer, og meget mere. Derudover har Enfocus PitStop Pro en række værktøjer til at kontrollere og validere PDF-filer, såsom en preflight-funktion, der kan scanne filer for at sikre, at de er klar til tryk. Programmet anvendes ofte når man “kun” har en pdf til rådighed. PDF-filer der normalt ville blive kasseret, bliver mirakuløst vakt til live og brugbare i videre produktion. Et særdeles effektivt kontrol- og redigeringsværktøj og en ægte “grafisk troubleshooter”. I samarbejde med Enfocus Switch og Adobe InDesign er Enfocus Pitstop Pro udgør de tre programmer et absolut stærkt trekløver.