ODBC Data Provider

Forbind EasyCatalog direkte til din database, ved hjælp af ODBC Data Provider modulet. Som giver helt opdateret information, ved brug af eksempelvis SQL.

Tag din data med dig

ODBC Data Provider modulet tager et stilbillede af din datakilde, som kan blive opdateret når som helst.

Med dette kan du omgås den konstante forbindelse, som en typisk import vil kræve, og samtidig kunne opdatere den uden at skulle eksportere fra databasen.

Dette giver dig mulighed for at kunne arbejde lige meget hvor der er behov for det, om det er hjemme, eller imens du er ude at rejse.

 

To-vejs forbindelser

Modulet ODBC Data Provider fungerer også som en to-vejs forbindelse, so alt data forbundet til dit InDesign dokument kan blive opdateret begge steder. Modulet ved hvornår et datafelt er blevet ændret og kan effektivt tilskrive disse opdateringer tilbage til din database
 
 Det vil sige at hvis der bliver opdaget en fejl i databasen, under opsætningen af et katalog, vil du kunne opdatere værdien i dokumentet og sende den direkte tilbage til databasen, så denne fejl ikke længere vil kunne fremtræde i fremtiden.

Flere indblik i databasen

Med ODBC Data Provier modulet, kan der konfigureres flere datakilder, med hver deres SQL statement, som giver næsten ubegrænsede muligheder for indblik i databasen. Som med alle EasyCatalog paneler, kan der til en hver tid opsættes et nyt, med deres egen gruppering og filtrering.

Understøttede databaser

 Understøttelsen af forbindelsen til din database er afhængig af den enkelte ODBC klients drivere. Windows brugere vil som regel få disse fra database forhandleren.
 
Hvis der er interesse for, eller ønskes tilbud på en opgave, som indeholder enten et modul, eller opsætning af dette. Tag derved kontakt til os, eller tjek priser på vores side.