EasyCatalog Moduler

Moduler giver mulighed for at udvide den allerede stærke værktøjskasse, som EasyCatalog giver adgang til. Om det er forbindelsen fra din datakilde, som kræver en special tilgang, eller om du vil inkludere EasyCatalog i en fuld automatisk proces, styret af et scripting system, findes der et modul, som vil kunne låse dise muligheder op.

Tag kontakt til os, hvis du er nysgerrig eller har brug for hjælp til at finde den helt rigtige løsning til dig.

ODBC Data provider

Modulet giver adgang til direkte forbindelser fra ODBC-kompatible databaser, såsom MySQL, SQL Server, FileMaker, Oracle mm.

Forbindelsen er en to-vejs kommunikation, hvilket kan give mulighed for at rettelser i dokumentet, bliver sent direkte til databasen.

Modulet er en fantastisk tilføjelse for brugere som tilgår en database med konstant omskiftelig data. Da dette fjerner nødvendigheden for at eksportere databasen til en fil, før den kan bruges i EasyCatalog.

Pagination module

Muligheden for at paginere tusindvis af elementer, ved at klikke på en enkelt knap. Mulighederne med dette modul er store.

Paginering af data direkte i et tekst flow som en ankret boks, eller endda som ren tekst, ved positioner specificeret i data kilden, såsom sidenummerering, eller grid layouts ud fra side guider.

Giv herefter EasyCatalog lov til at placere alt data på deres allerede definerede pladser.

Enterprise Data Provider

Skab forbindelser direkte fra EasyCatalog til et utal af populære entreprise systemer gnidningsfrit og hurtigt.

Muligheden for en forbindelse direkte fra EasyCatalog til flere populære entreprise systemer, såsom Sales Layer, Adam, Elvis & Salsify, er mulig med Enterprise Data Provider modulet.

Få informationer helt opdaterede direkte fra dit entreprise system, uden en kompleks konfigurationsproces. 

Relational module

Lad dig ikke begrænse af en enkelt datakilde, arbejd med flere datasæt samtidig, med dette smarte modul.

Kombiner data fra flere datakilder, med et hierarkisk link system, i et panel i InDesign. I samarbejde med Pagination modulet kan data af næsten enhver kompleksitet blive pagineret.

Derfor vil en opsætning, med flere forskellige databasesystemer, som skal samarbejde have stor gevinst i brugen af dette modul.

Scripting Module

Lad de rige muligheder for EasyCatalog blive endnu større, med udvidelser i form af Javascript, AppleScript eller Visual Basic.

Få mulighed for at arbejde med EasyCatalog i et workflow system, ved at give Scripting Modulet lov til at give kommandoer og retningslinjer, til at kontrollere EasyCatalog.

XML Data Provider

Træk data fra en XML-fil direkte til EasyCatalog.

Ved hjælp af XML Data Provider modulet, kan EasyCatalog importere data direkte fra en XML-fil, og derved skabe et to-vejs link. Det giver ret til at rette direkte i din XML-fil fra InDesign selv. Samtidig med at du kan opsætte dine tryksager direkte fra XML til trykklare filer.