Løsninger

Picture of a POS campaign with different outputs

POS KAMPAGNE

Et oplagt eksempel på automatisering af et grafisk workflow er håndteringen af en POS-kampagne. En sådan består ofte af skilte og plakater i mange forskellige størrelser lige fra postkort til store billboards og af print på mange forskellige materialer.

Billede af google sheet

ILLUSTRATOR MED VARIABLER

Vidste du, at Adobe Illustrator kan arbejde med variable data fra f.eks. et regneark eller en xml-fil? Når man taler om grafisk produktion baseret på variable data tænker de fleste på layoutprogrammer som Adobe InDesign, men Adobe Illustrator understøtter faktisk også brugen af variabler. Det betyder at et dokument i Illustrator kan ændres automatisk på baggrund af informationer i en data-fil.

Magasin til visning af opsætning

AUTOMATISERET KATALOG PRODUKTION

Automatiseret katalog produktion kan gøre meget godt for din virksomhed. Den sikre at priser, kategorier, og alt andet data spiller sammen, og er helt opdateret.

data

PIM - Product Information Management

Med et PIM system i virksomheden sikrer du sammenhæng mellem overførsel af data fra databaser og andre kilder til produktinformation og ud til dine distributionskanaler uanset om det er trykte eller digitale slutprodukter.

indesign, automaisering af data

DAM – Digital Asset Management

Organisér og udfyld info om billeder, video, logoer og data med kollegaer, partnere og forhandlere, og saml det hele i én database i et DAM-system(billeddatabase).