Sammenspil mellem Perfion PIM, Indesign og EasyCatalog

Illustration af Rezorz opsætning af forbindelse mellem Perfion PIM og EasyCatalog.
Hurtigt og let

Du kan minimere dit arbejde, som kræves når du producere kataloger. Hos Rezorz har vi gode erfaringer i samarbejdet mellem strukturerede systemer og EasyCatalog opsætninger.

Grunden til dette er at produktdata, som er at finde i Perfion PIM, såsom produktvarianter, billeder, kategorier og beskrivelser, ligger struktureret og klar til at blive importeret i EasyCatalog. I EasyCatalog, som er et plugin, til Adobe InDesign. Her findes der allerede en connector, som er skabt til at give to-vejs kommunikation, der giver et gnidningsfrit, og stærkt samarbejde mellem de tre produkter. Det gøres også nemt og hurtigt, da connectoren kan skabe forbindelse, med en enkelt dialog-boks, direkte fra EasyCatalog i Adobe InDesign.

Samarbejde med stor styrke

Samarbejdet mellem disse to super stærke løsninger, resultere i mange muligheder. Perfion PIM giver strukturen, og giver den centrale eneste sandhed (SSOT), for al din produktinformation, i alle de sprog, som du ønsker at have fremtrædende i dit grafiske materiale.

EasyCatalog er et plugin til InDesign, der ofte anvendes i forbindelse med automatisering af grafiske opsætninger. Hvis du vil vide mere om mulighederne med EasyCatalog kan du læse mere her.

EasyCatalog softwaren er legepladsen, der sikrer en fejlfri grafisk opsætning. Med de kraftfulde fleksible løsninger, som kan tage data fra jeres databaser. 

Samarbejde mellem EasyCatalog og Perfion PIM, vist med tandhjul