Easycatalog kursus

Hvorfor ikke bare datamerge?

Fordi det er en engangsoplevelse! Mange har forsøgt sig med traditionel datamerge ind i inDesign og erfaret, at det kun løser automatisering og auto-paginering af sider én gang. Dvs. at vedligehold af datagrundlaget og opdateringer ikke fungerer særlig godt i praksis, når først man er begyndt at knytte data’ene i inDesign. Vi tilbyder en løsning hvor man anvender et plug-in til inDesign, som er skabt til formålet, og som aldrig slipper forbindelsen til datagrundlaget, nemlig EasyCatalog.

Alt efter hvilket behov du sidder med, kan EasyCatalog være ganske nemt at arbejde med, men for nogle kan det være noget af en udfordring at overskue. Særligt fordi der er så mange muligheder. På kursus i EasyCatalog gør vi det mere klart hvor EasyCatalog kan gøre din arbejdsgang nemmere.

Hvordan kommer jeg i gang

Rezorz vil med EasyCatalog Training gerne undervise dig i hvordan du kommer i gang med at anvende simple eller avancerede datakilder i inDesign, med udgangspunkt i din virksomheds data, hvis du ønsker det. 

Dit KURSUS

På en kursusdag gennemgår vores EasyCatalog eksperter hvordan du bedst kommer i gang med at anvende EasyCatalog, lige fra installation på maskinen til et PDF output fra inDesign. Har du allerede en specifik udfordring med en opgave, er du velkommen til at tage den med. På sådan et kursus kan du samtidig få klarhed over, om de data du vil anvende, er tilstrækkeligt strukturerede, og om der med fordel kan justeres noget. For os handler det om at få din hverdag til at fungere så smidigt som muligt.

Hvad koster et kursus?

En kursusdag koster 4.995,-

Dagen begynder kl. 8.00 og slutter kl. 16.00. Rezorz sørger for forplejning*. Hvis du ønsker at medbringe en specifik opgave, så giv os besked i god tid, og send gerne materialet til os. Så kan vi bedre tilrettelægge kursusdagen, så du får det bedste resultat med herfra. 

*Har du specielle behov i forbindelse med forplejning, så bare giv os besked, så skal vi nok sørge for dig.

Er du nysgerrig?

Vil du gerne vide lidt mere om EasyCatalog inden du tilmelder dig, så kik disse links hvor vi har beskrevet nogle af mulighederne, samt den traditionelle arbejdsgang med softwaren.

Vi har også lavet nogle blogindlæg, med info her.

TILMELD DIG HER

Du kan udflyde formularen her, så kontakter vi dig. Du er også velkommen til at ringe til mig på 40 54 12 20.