Creative Cloud

Spar tid og korrekturrunder

Selv med relativt store opsætninger, kan der bruges meget tid på at udarbejde et produkt, om det så er i InDesign, Illustrator, Photoshop eller et af de mange andre programmer i Creative Cloud.

Vi har hos Rezorz stor erfaring i at udvikle metoder til at spare tid og effektivisere arbejdsgangen, i en grafisk produktion. Vi kan derfor med klarhed sige, at med en enten fuld- eller semiautomatisk opsætning, som samarbejder med Adobe pakken, kan spare ikke kun timer i forhold til opsætning, men også korrektur runder, med et ensformigt og præcist produkt.

Hos Rezorz har vi meget erfaring med at få forskellige programmer til at arbejde sammen. Til præcis og strømlinet opsætning af f.eks. kataloger, prislister, labels eller noget helt fjerde grafisk arbejde, anbefaler vi EasyCatalog, som er et plugin til Adobe InDesign.

Hvis en større sammensætning af programmer kan der med fordel gøres brug af en større samling, som blandt andet et workflow system fra Enfocus Switch.

Hvis der er behov for meget ensformige opgaver, men der stadig skal være en del manuel opsætning, kan skabeloner bruges i de fleste Adobe programmer.
Vi hos Rezorz vil også mere end gerne hjælpe med udarbejdelse af jeres templatefiler, så arbejdsprocessen altid har det samme udgangspunkt.

Adobe InDesign

Automatisering af InDesign opgaver kan gøres med mange forskellige metoder. Her anbefaler vi EasyCatalog fra 65-Bit.

Adobe Photoshop

Photoshop og scripting giver rig mulighed for at automatisere tidskrævende, men repetitive opgaver. Det kan blandt andet være produktbilleder, profilbilleder eller lignende.

Adobe Illustrator

Med et stærkt opsat workflow, kan der bruges tags til at opdatere en Illustrator fil, som gør det muligt at f.eks. skifte hvilke lag er tændt.